اینترنت

ویروس کامپیوتری چیست؟

نویسنده: Judy Howell
تاریخ ایجاد: 4 جولای 2021
تاریخ به روزرسانی: 12 ممکن است 2024
Anonim
ویروس کامپیوتری چیست ؟ چطور با ویروس کامپیوتری مقابله کنیم ؟
ویدیو: ویروس کامپیوتری چیست ؟ چطور با ویروس کامپیوتری مقابله کنیم ؟

محتوا

آنچه در مورد انواع ویروس های رایانه ای باید بدانید

ویروس رایانه نوعی برنامه است که تقریباً مانند ویروس معمولی ، با هدف تکثیر و گسترش بیشتر عفونت خود ، خود را به میزبان متصل می کند. ویروس های رایانه ای توسط هر فرد با مجموعه مهارت های مناسب ، از افراد گرفته تا سازمان های اصلی ایجاد می شود و می توانند رایانه ها ، تلفن های هوشمند ، تبلت ها و حتی اتومبیل های هوشمند را آلوده کنند.

سردرگمی تعریف ویروس رایانه

اصطلاح ویروس رایانه ای اغلب به اشتباه به عنوان اصطلاح چتر برای اشاره به کلیه برنامه ها ، افزونه ها یا کدهای مشکوک به نرم افزار ، رایانه ها و فایل ها مورد استفاده قرار می گیرد. این سوء استفاده از عبارت به احتمال زیاد به دلیل محبوبیت آن در بین عموم مردم به دلیل استفاده مکرر در برنامه های تلویزیونی و فیلم هایی مانند حق رای دادن به Star Trek و Terminator است.


در واقعیت ، اصطلاح صحیح چتر برای چنین نرم افزارهای مخرب بدافزار است ، که دسته ویروس رایانه فقط یک نوع است.

انواع دیگر بدافزارها شامل نرم افزارهای جاسوسی ، کرم ها و Trojans است.

اصولاً ویروس های رایانه نوعی بدافزار هستند که خود را روی دستگاه نصب می کنند و تکثیر می شوند.

برخی ویروس ها برای سرقت یا خراب کردن داده ها طراحی شده اند در حالی که برخی دیگر برای بی ثبات کردن یک برنامه یا سیستم ایجاد شده اند و به طور بالقوه آن را غیرقابل استفاده می کنند. برنامه های دیگر به سادگی برای سرگرمی ساخته شده اند و ممکن است بعد از روشن شدن رایانه یا باز شدن یک برنامه ، تصویر یا پیام متنی را نمایش دهند.

اگر بدافزارهایی که میزبان را آلوده کرده اند طراحی نشده اند برای تکثیر و پخش شدن ، از نظر فنی صرف نظر از خطرناک بودن آن به عنوان ویروس رایانه طبقه بندی نمی شوند.

انواع مختلف ویروس های رایانه ای

انواع مختلف ویروس ها معمولاً به جای فرآیند ایجاد و شیوه کد نویسی ، طبق آنچه هدف قرار می گیرند و عملکرد آنها طبقه بندی می شوند. بسیاری از ویروس های رایانه ای می توانند زیر بیش از یک گروه قرار گیرند.


چند نمونه از ویروس رایانه رایج:

  • ویروس های hijacker مرورگر: این ویروس های رایانه ای مرورگر وب شما را آلوده می کنند و اغلب برای تغییر صفحه اصلی ، سرقت داده ها و نمایش تبلیغات استفاده می شوند.
  • ویروس های بخش بوت: این شناخته شده است که بر روی دیسک هایی که برای کمک به سیستم راه اندازی سیستم علاوه بر بخش بوت دیسک سخت استفاده می شود ، تأثیر می گذارد.
  • ویروس های عمل مستقیم: این ویروس ها با باز کردن یک فایل یا برنامه بارگیری شده فعال می شوند.
  • ویروس های ایمیل: این ایمیلها با اتصال خود به ایمیل ، ایجاد ایمیل با استفاده از کتاب آدرس شما یا آلوده کردن برنامه ایمیل به قصد سرقت داده ها ، به ضرب ساخته شده اند.
  • ویروس های ماکرو: ویروس های ماکرو کامپیوتر به زبان ماکروی کدگذاری می شوند تا بتوانند به محض باز شدن پرونده ای که به آن وصل شده اند ، به اسناد متصل شده و فعال شوند.
  • ویروس های پلی مورفیک: نوعی ویروس رایانه ای است که می تواند خود را تغییر داده و از سیستم های امنیتی و برنامه های ضد ویروس جلوگیری کند.
  • ویروس های مقیم: ویروس های مسکونی یک سیستم عامل را آلوده می کنند و به طور مداوم در پس زمینه اجرا می شوند و بر سیستم و عملکرد برنامه تأثیر منفی می گذارد.
  • ویروس های غیر مقیم: این نوع ویروس ها پس از انجام وظیفه خاموش می شوند.

چگونه بگوییم رایانه شما ویروس دارد یا خیر

در حالی که بسیاری از ویروس های رایانه ای می توانند به خوبی در دستگاه شما پنهان بمانند ، چندین رفتار واضح وجود دارد که می تواند نشان دهد شما قربانی عفونت شده اید ، مانند کاهش قابل توجه در سرعت سیستم ، تغییراتی که به طرز مرموز در تنظیمات سیستم و برنامه ها ، اطلاعیه ها وجود دارد. برای سرویس ها و برنامه هایی که شما در اختیار ندارید ، افزونه های مرورگر یا افزونه ها بدون اجازه شما نصب می شوند ، و عدم امکان مراجعه آنلاین یا باز کردن برخی از برنامه ها.


خوشبختانه ، روشهای مختلفی وجود دارد که می توانید مطمئن شوید كه دستگاه شما ویروس رایانه ای دارد یا خیر.

چگونه می توان از رایانه خود در برابر ویروس محافظت کرد

مهم است که برای حفظ امنیت رایانه و سایر دستگاه های هوشمند از ویروس ها و سایر انواع بدافزارها ، انواع استراتژی ها را تمرین کنید.

در اینجا برخی از بهترین راه های محافظت از رایانه شما وجود دارد.

  • سیستم عامل و برنامه ها را به روز نگه دارید: این امر ویروس ویروس های دستگاه های شما را برای شما سخت تر می کند.
  • فقط به اتصالات اینترنتی قابل اعتماد وصل شوید: این همچنین می تواند شما را از سایر حملات مانند جعل هویت ARP محافظت کند.
  • از پیوستهای مشکوک خودداری کنید: هرگز پیوست های ایمیل را از فرستنده های ناشناخته باز نکنید ، زیرا این موارد می توانند حاوی نرم افزارهای مخرب و ویروس های دیگر باشند.
  • فقط پرونده ها را از وب سایت های رسمی و منابع معتبر بارگیری کنید: بارگیری فایل ها از وب سایت هایی که با آنها نا آشنا هستید همیشه خطر است. مهم نیست که یک بارگیری چقدر قانونی باشد ، اگر از یک منبع شناخته شده نیست ، از آن جلوگیری کنید.
  • نرم افزار آنتی ویروس را نصب کنید: یک بسته آنتی ویروس با کیفیت به شما کمک می کند تا از ویروس روی رایانه خود خلاص شوید و از عفونت های بعدی محافظت کنید.

ویروس های رایانه ای می توانند ناامید کننده و در بدترین حالت ، بسیار خطرناک باشند. با این وجود می توانید با در نظر گرفتن موارد احتیاطی مناسب از خود در برابر آنها محافظت کنید و در صورت نیاز با آنها مقابله کنید اگر دستگاه های شما همیشه آلوده شده باشند.

گزینش سایت

جالب هست

بهترین بازی های ویدیویی ستارگان جنگ در همه زمان ها
بازی

بهترین بازی های ویدیویی ستارگان جنگ در همه زمان ها

آنچه دوست داریم گرافیک برجسته ، موسیقی ، و جلوه های صوتی. سرورهای آنلاین قابل اعتماد تجربه چندنفره ای روان را ایجاد می کنند. آنچه دوست نداریم برای لذت بردن از بیشتر محتوای بازی نیاز به خرید DLC دارد....
7 بهترین برنامه موتورسیکلت 2020
نرم افزار

7 بهترین برنامه موتورسیکلت 2020

هیچ چیز بهتر از بیرون رفتن با جاده با موتور سیکلت شما نیست. با برنامه هایی که می تواند به شما کمک کند سوار بهتر شوید ، مسیرهای جدید پیدا کنید ، محاسبه مسافت پیموده شده از سوخت ، پیگیری نگهداری خود را...